Despre noi

Iconic Beauty Concept

… este un concept destinat universului frumuseții feminine, care are grija ca fiecare femeie sa își valorifice potențialul și frumusețea prin simpla ei recunoaștere.

Energia feminității fiecărei femei reprezinta o armonie unică, ce nu poate fi regăsită niciodată în mod identic la o alta femeie.

Femeia ICONICA este conștientă de individualitatea sa, știe ca este frumoasa și alege sa își întrețină frumusetea cu care a fost înzestrată.

Look-ul ICONIC este un look autentic, nu urmărește un trend ci respecta trăsăturile unice ale fiecărei femei pentru a-i evidentia stilul personal.Un tonus facial bun, un machiaj reusit și un par strălucitor îți vor oferi o imagine cu adevărat memorabila și iti vor permite sa-ți exprimi farmecul specific unui BEAUTY ICON.

Meet Ramona …

… owner Iconic Beauty Concept și proaspătă mămică! Sau poate ar trebui sa fie inversata ordinea, desi ambii ‘copilasi’ au ‘venit’ fix in aceeași perioada. Ce e cert însă, e că de cateva luni, Ramona e engaged full time in ambele misiuni, cele mai frumoase (și solicitante) din viața oricărei femei: de a da viață și a crea frumusețe.

Nu va lăsați pacăliți de trasaturile de Barbie doll, ca sa nu fiți suprinși când veți afla că are o experiența de peste 15 ani in industria Beauty (nu, nu a început chiar din adolescenta, as the hype was different in the early 90’s). Cea mai mare parte a laturii sale profesionale, a dezvoltat-o in Londra, unde timp de peste 13 ani a reprezentat branduri beauty de lux si s-a certificat si specializat continuu in arta machiajului, facand parte chiar și din echipa sponsored de backstage a renumitului seminar The Masterclass – by Mario Dedivanovic.De asemenea, a participat in calitate de Make-up Artist si la majoritatea evenimentelor, trade show-urilor, seminariilor etc la care te poți gândi ca au loc in UK (și nu numai): IMATS, London Fashion Week, Fashion TV, evenimente Vogue, festivaluri etc și bineînțeles evenimente british private, pentru că that’s what you do when you become a british citizen as well.

Si după toate aceste multe ore, zile, ani de dezvoltare, munca, sacrificii, compromisuri, disciplina și determinare, a ales sa revină acasă și să ofere tuturor celor ce vor trece pragul salonului, o parte din toată experiența sa, atât profesională cât și personală.

Iconic Beauty Concept este un vis îndeplinit și un proiect de suflet, un loc in care oricine alege sa ne viziteze, sa fie întâmpinat cu prietenie și consiliat cu profesionalism, intr-o atmosfera călduroasă și relaxantă. Iar dacă pe lângă aceasta experiență, îți dorești și un machiaj care sa te reprezinte, trebuie sa îți faci o programare la noi. Natural, soft smokey, clasic, deep smokey; sunt câteva dintre tipurile de makeup pentru care clientele fidele au întotdeauna incredere deplină sa îsi lase lookul pe mâinile noastre.

Ar mai fi multe de spus dar pentru că nothing beats the human touch, vă dăm întâlnire la salon sa ne și cunoaștem personal!

Love,

Iconic Beauty Team

The Salon

Branduri favorite

Scroll to Top